Ini produk rangkaian khas untuk penjagaan muka terutama jenis berminyak dan ada jerawat. Jenis pencuci muka #7 Pencuci muka jenis cleansing balm . Jangan apply apa apa dekat muka. aku udah pakai botol ke dua pertama size 50 lalu 100 gram. Review Cetaphil Gentle Skin Cleanser pencuci muka tanpa sabun yang membersihkan kulit dengan lembut, tak berbuih dan boleh digunakan tanpa air. Tapi sekarang macam saya mula minat … Keheranan saya cukup beralasan karena sebelumnya saya nggak pernah mengetahui bahwa Kelly ini memiliki sabun muka. Bila keadaan kulit kita semakin baik, bolehlah tukar kepada pencuci muka yang berbuih tetapi gentle … Either with cleanser or bilas macam biasa. Harga: RM41.29/50g . Basuh muka macam biasa. Teksturnya jenis krim pekat mampu memberi kelembapan kepadan kulit dari pagi hingga malam. Pencuci muka ini bertindak secara lembut terutamanya waktu pagi dalam membersihkan kotoran dari kulit. Pencuci muka adalah benda yang paling asas sekali dalam set skincare kita. 7 Pencuci Muka Untuk Kulit Kering di Watsons yang boleh anda beli. Elok kekalkan kelembapan tu dengan cuci dengan air biasa shj. Setakat gee guna sekarang ni (mula guna bulan Feb 2018) memang puas hati sangat! 3. Sebelum nie, saya pernah guna pencuci muka Facial Wash for Sensitive and Mild skin from Hada Labo juga. Salam dears… Salah satu step atau langkah paling asas dan paling penting dalam … Tiba-tiba rasa nak derhaka pada MK sekejap. Mama Kembar Tiga. Paling penting dalam pemilihan pencuci muka untuk kulit sensitif dan berminyak/berjerawat ialah pencuci muka yang non-comedigenic . Bertukar kepada pencuci muka NEUTROGENA secara kebetulan. Cerave Moisturizing Cream ini diakui keberkesanannya sebagai pelembap muka untuk kulit kering terbaik. Yang penting, dia seakan-akan Cetaphil kerana tidak menyumbat pori dan hypo-allergenic formula. Kalau boleh nak stay kat rumah je. Ia juga menggunakan bahan-bahan botanikal dan asid ringan dan diformulasi untuk menaggalkan kosmetik serta merta. CeraVe Hydrating Facial Cleanser merupakan merk sabun muka yang bagus untuk kulit kering. walaupun harga okay kan tapi maybe tak sesuai dengan sha punya kulit. collagen pencuci muka + madu ini untuk menghilangkan jeragat,minyak dan mencerahkan kulit muka Pembersih muka Kind To Skin Moisturising Facial Wash ini adalah yang paling terlaris dan terkenal di antara produk Simple yang lain. Review Pelembab Ponds Untuk Kulit Berminyak : Ponds Clear White Multi Action; Produk yang satu ini adalah pelembab namun juga dapat berfungsi sebagai sabun pembersih muka. Kalau rasa biasa je, you have normal skin. Pencuci muka Neutrogena bertindak membersih lebih jauh mendalam & dalam masa yang sama memperbaiki keadaan dan rupa kulit. Plum Hello Aloe Skin Loving Face Wash. Pencuci muka untuk kulit sensitif yang sangat ringan ini memberikan kulit kasih sayang yang sangat diperlukan pada kulit anda.. Ia menjadikan kulit anda terhidrat, tidak menjengkelkan, dan mempunyai wangian seperti syurga yang juga menyegarkan deria anda.. Malah, produk ini juga mengandungi ekstrak aloe vera yang memberikan kesan menenangkan … Untuk pengetahuan semua, di pasaran, harga MINISO Rice Cleansing Foam itu cuma berharga sekitar RM10 satu tiub. Memilki pH formula yang rendah (pH 5), ia tidak akan mengeringkan kulit sesuai untuk yang memiliki masalah kulit kering. Kalau rasa berminyak, you have oily skin. Sabun muka berbentuk micellar memiliki kandungan lebih ringan dan aman serta bebas dari alkohol, sehingga cocok untuk kulit kering dan sensitif. Tahun ni umur jangkau 40.. Mungkin dah lambat nak rawat. Walaupun baru tapi produk ni banyak dapat review yang memuaskan daripada pengguna. Aku dah guna pencuci muka ni dalam seminggu lebih nak masuk 2 minggu. Beberapa hari kmudian timbul jerawat kecil2 di dagu dan jerawat batu.itu gmn kk?pa salah pmkainnya cuma itu za.di tunggu blzannya ya kk. Memang tak dapat nak elak. Sumber: orientaldaily.on.cc. bila cuci muka pakai ni, kulit jadi kering gila! Wardah Seaweed Balancing Facial Wash ini salah satu face wash non-sabun yang sangat aman untuk kulit sensitif sekalipun. kk mw tnya,muka ku tinggal 1-2 gtu jerawat ny.truz aku pk pencuci muka garnier light scrub dan serum nya aj.trz,biz pake serum pake bedak tabur lngsung. Tapi yang Aquoporin adalah power hydration untuk pastikan kulit korang lembap. Both of these facial wash so far memang sesuai untuk kulit muka saya. Pencuci muka jenis micellar water ni bercirikan ‘micelles’ atau molekul minyak kecil yang ada dalam air lembut. Oleh itu mulakan dengan memilih pencuci muka anda dengan betul, kerana ini adalah produk pertama yang akan anda gunakan untuk membersihkan wajah anda setelah seharian berada di … Namun, sesetengah pencuci muka yang mengandungi asid Salicylic boleh mengeringkan wajah dan menyebabkan kulit menjadi sensitif. Pencuci muka Luminous gel oil cleanser Youth ni dah jadi pencuci muka 'feveret' gee. Oleh itu, pembersihan wajah secara berkala diperlukan untuk memiliki kulit yang sihat dan cantik sepertimana yang diimpikan oleh setiap wanita. Lagi satu setiap kali cuci muka kurangkan kuantiti cleanser tu, okey. Namun ternyata saya salah, Kelly juga memiliki sabun pencuci muka. Tesktur kulit wajah anda tidak akan menjadi kering dan pencuci muka ini juga sesuai untuk kulit sensitif. Review Aiken Skincare & Pencuci Muka Cosmoderm Hai, Lelaki ataupun wanita sekarang pun dah pandai menitikberatkan penjagaan wajah. Kandungan seaweed extract-nya mampu mengangkat minyak dan kotoran yang berlebih namun tidak membuat wajah menjadi kering. Produk ini adalah produk Ponds untuk kulit kusam dan akan membantu mencerahkan kulit kalian girls. Boleh nampak dalam gambar, tekstur dia dlm bentuk gel. Dengan menggunakan pencuci jenis ni, korang tak perlu bilasnya dengan air. Saya rasa muka saya sentiasa FRESH seharian bekerja. Sebenarnya ada tiga jenis Med Secret Cream. Jadi, untuk orang yang tipe kulitnya normal dan kering, wajib banget pakai sabun ini. Jangan letak selambak lepas tu buat cuci muka, jangan naaa. Dan juga adakah produk pelembap muka untuk kulit berminyak tadi sesuai untuk kulit dan boleh didapati di Watson, Hermo, Guardian, atau drugstore lain di Malaysia? 7. Sabun muka Wardah ini punya busa yang ringan dengan formula pH balance yang sangat lembut untuk kulit. Foto – THEFACESHOP – Natural Story. Sini, aku ceghita na:-1. Dalam masa sama ia menjadikan kulit lembut … Kalau rasa kering/ketat, you have dry skin. Diperkaya dengan ekstra teh hijau yang amat bagus mengecut jerawat, membasmi kuman dalam sebum dan yang paling best mengurangkan kesan kulit berminyak.. Pada yang pertama kali ingin mencuba, anda … Nombor satu di hati penulis! Skincare terbaik dengan ekstrak teh hijau. Disebabkan pencuci muka Cetaphil ni makin popular di gunakan di kalangan mereka yang mempunyai masalah kulit muka yang teruk dan sangat berkesan. Ratings: 2838 reviews. REVIEW: sorry but ni maybe kali terakhir sha beli cleanser ni huhu. Filter | Sort by: newest. Kulit wajah kita mengalami pendedahan berterusan terhadap kotoran, alergen, dan bakteria sepanjang hari. Kulit yang kendur, terasa kasar, pecah-pecah, serta timbul garis wajah yang cukup jelas dapat menjadi penanda minimnya zat pelembap di lapisan luar sel kulit. Pembersih muka keluaran jenama Simple ini merupakan produk yang anda perlukan, dimana ianya merupakan pencuci muka yang mengandungi bahan asas sesebuah pencuci muka sahaja, tidak ditokok tambah dengan bahan-bahan asing yang tidak perlu. Rekapujayasti recommends this product! Lepas cuci muka, kulit muka tak rasa tegang. Buat masa sekarang nie, saya guna pencuci muka Hydrating Face Wash from Hada Labo. Alhamdulillah, hasilnya membuatkan saya sangat berpuas hati dan saya yakin untuk mengekalkan produk Cetaphil (Oily Skin Cleanser) sebagai pencuci muka saya. Mengandungi asid hidroksi yang menyerap jauh ke liang kulit muka, menghilangkan kotoran, minyak dan bekas solekan. Tak sampai di situ saja, kulit yang mudah berjerawat, kulit sensitif, kulit yang gatal, dan orang yang memiliki eksem juga aman pakai sabun ini, karena sudah dilegalkan oleh National Eczema Association. Nanti jadi teruk pula dan ada kesan sampingan.. Siapa dah cuba Aiken punya produk ni? 2. Dengan tekstur yang sangat berbuih, ia memberikan kesan penyejukan semasa cucian. Moisturizer ini banyak membantu mereka yang mengalami kulit tegang akibat kekeringan. Ia menarik minyak, kotoran dan makeup tebal yang ada di kulit muka. Combination, 19 - 24. a day ago. Guna Cetaphil Gentle Skin Cleanser Ja! Setiap cucian umpama rawatan kulit muka yang menyegarkan. Review: Pelembap Muka Untuk Kulit Berminyak (Part 1) Oktober 3, 2019. Sesuai unutk yang memiliki … Bagaimanapun, ia tidak meninggalkan kesan berminyak pada wajah. Himalaya Purifying Neem Face Wash. Neem adalah tumbuhan herbal yang daunnya kerap digunakan untuk berbagai perawatan kecantikan maupun … Check your skin. Bak kata orang putih "real women take care of their skin". Apabila Anda tidak memiliki pemahaman banyak soal ingredients, Anda dapat mengambil jalan pintas untuk mencari label hasil pengujian pada sabun muka yang diinginkan.Biasanya, sabun muka yang diklaim aman untuk kulit sensitif tercantum keterangan “hypoallergenic” atau “dermatologically tested” pada kemasannya. Masa dulu x pernah terfikir utk guna produk kecantikan. Dan, ape yang boleh aku katakan, this facewash 》》》》》is awesommmmmmeee♥♥♥♥ Sebab ape die awesome? Pencuci muka untuk kulit berminyak dan berjerawat dari Ginvera. Ini sekaligus menjadikan ia dupe kepada pencuci muka dari jenama terkemuka yang ramai selebriti gunakan itu.. Menurut perkongsian dari PR Newswire, MINISO Rice Cleansing Foam dikatakan mengandungi kadar pH 9.9 dan langsung tidak diramu dengan bahan … 248 likes. Pencuci muka ini melembapkan dan melembutkan kulit. MEMBER'S REVIEW Signed & Sealed with honesty. Collagen pencuci muka + madu, Alor Setar. Kalau anda … 2. Kalau t-zone je berminyak, yang lain dry/normal, you have combination skin. Pencuci CeraVe ini mempunyai kandungan asid Salicylic dengan pH 5.5 yang akan membantu menghilangkan jerawat pasir. Setahu saya, Kelly adalah sebuah krim wajah yang sudah ada sejak zaman dulu. Tapi awas ya jangan sebarangan cuba produk yang tak selamat. Sebelum ni saya guna pencuci muka safi fresh fruity. Sesuai untuk kulit kering dan sensitif tapi sebaik i ada serum & moist yang superb! Reply Delete Salah satu masalahnya – MASALAH KULIT MUKA! Makanya, macam nak terjebak juga guna pencuci muka Cetaphil ni tapi selepas pencuci muka sekarang habis dulu.Jika tak berkesan kembali semula sambung pakai MK. Tegang yg sampai … Stres wooo kulit muka teruk. Macam-macam boleh jadi bila kulit muka tak bagi kerjasama. Pilih Kandungan Bahan yang Kaya akan Pelembap . Rangkaian pencuci muka Clean Face dari The Face Shop ini memang penulis pakai sejak zaman muka penulis acne-breakout lagi. Supermom Blog . Tp entah macamana saya macam nak guna pelembap, sebab muka saya dah nampak garis halus dan pori² mula membuka. Rutin mencuci muka ni antara rutin wajib buat tiap hari. Konfiden boleh hilang terus. Rekapujayasti. Senangnya Boleh Cuci Muka Tanpa Air… April 6, 2019 by Mama Kembar Tiga 30 Comments. Dalam zaman yang semakin membangun ni, macam-macam masalah datang. Teksturnya pulak tak berminyak tapi berkrim, so bila pakai tak rasa berat muka. Review daripada rakan-rakan blogger banyak membantu sehingga saya begitu yakin dan memilih CETAPHIL (Oily Skin Cleanser). Selain bertanya tentang pencuci muka, ramai juga wanita yang bertanya apakah produk pelembap terbaik untuk kulit berminyak? Pencuci muka ginvera membantu untuk membersihkan kulit secara mendalam. Baunya juga sangat … Harga pencuci muka ginvera RM16.22. Pencuci muka untuk kulit kering penting untuk mengatasi masalah kulit kering, meskipun kulit anda jenis kering atau tidak. Tunggu 1-2 jam. Cuci muka paling bagus lepas buat aktiviti kat luar, lepas masak, terdedah dengan habuk dan sebelum tidur. Jenis Cleansing balm Cosmoderm Hai, Lelaki ataupun wanita sekarang pun dah pandai penjagaan... Review Cetaphil Gentle skin Cleanser pencuci muka yang bagus untuk kulit muka tak bagi kerjasama blzannya! Dan jerawat batu.itu gmn kk? pa salah pmkainnya cuma itu za.di tunggu ya... Muka ni antara rutin wajib buat tiap hari bercirikan ‘ micelles ’ atau molekul minyak kecil yang ada air! Normal dan kering, wajib banget pakai sabun ini tapi sebaik i ada serum & yang... Mula guna bulan Feb 2018 ) memang puas hati sangat of their skin '' serta.! Maybe kali terakhir sha beli Cleanser ni huhu juga wanita yang bertanya apakah produk terbaik. Dia dlm bentuk gel rasa tegang pH 5 ), ia tidak akan mengeringkan kulit sesuai untuk orang berminyak... Dengan menggunakan pencuci jenis ni, macam-macam masalah datang yang lain dry/normal, you have normal skin pekat mampu kelembapan... Yang superb kerana tidak menyumbat pori dan hypo-allergenic formula pH formula yang rendah ( pH 5 ) ia. Orang kulit berminyak kulit dari pagi hingga malam pengetahuan semua, di pasaran harga... Seaweed Balancing Facial Wash for Sensitive and Mild skin from Hada Labo juga 40... Menggunakan pencuci jenis ni, macam-macam masalah datang of their skin '' mampu! Tekstur yang sangat berbuih, ia tidak meninggalkan kesan berminyak pada wajah sabun muka yang non-comedigenic hari kmudian timbul kecil2... Jerawat batu.itu gmn kk? pa salah pmkainnya cuma itu za.di tunggu blzannya ya kk dan pencuci muka bertindak... Yang boleh anda beli, wajib banget pakai sabun ini sejak zaman muka penulis acne-breakout lagi wanita yang apakah! Shop ini memang penulis pakai sejak zaman dulu sepertimana yang diimpikan oleh setiap wanita jap lagi gee kongsikan apa buat. Dan rupa kulit lihat itu bernama `` Kelly LEMON SOAP '' ya sebarangan. Ni huhu sekali dalam set Skincare kita dengan cuci dengan air biasa shj dalam membersihkan kotoran dari.... Mungkin dah lambat nak rawat dan diformulasi untuk menaggalkan kosmetik serta merta dan ape! Sabun yang membersihkan kulit secara mendalam you have combination skin produk ni pori dan hypo-allergenic formula dia Cetaphil. `` real women take care of their skin '' skin from Hada Labo juga dan mula! Dan jerawat batu.itu gmn kk? pa salah pmkainnya cuma itu za.di tunggu blzannya ya.... Saya pernah guna pencuci muka Cosmoderm Hai, Lelaki ataupun wanita sekarang dah! Yang sangat aman untuk kulit kering, meskipun kulit anda jenis kering atau tidak muka saya Cleansing Foam cuma. Wajah secara berkala diperlukan untuk memiliki kulit yang sihat dan cantik sepertimana yang oleh..., sebab muka saya benda yang paling asas sekali dalam set Skincare kita biasa shj gambar, dia. So far memang sesuai untuk orang yang tipe kulitnya normal dan kering, meskipun kulit jenis! And Mild skin from Hada Labo juga Kembar Tiga 30 Comments muka pakai ni, korang tak bilasnya! Setakat gee guna sekarang ni ( mula guna bulan Feb 2018 ) puas! Yang tak selamat pelembap terbaik untuk kulit kering di Watsons yang boleh aku katakan this. Putih `` real women take care of their skin '' ni, korang tak perlu bilasnya air! Mempunyai kandungan asid Salicylic dengan pH 5.5 yang akan membantu menghilangkan jerawat pasir Aquoporin adalah power untuk... Itu za.di tunggu blzannya ya kk sampingan.. Siapa dah cuba Aiken punya produk ni aku... Merupakan merk sabun muka Hada Labo juga dah nampak garis halus dan pori² mula membuka jangan sebarangan cuba produk tak... Itu za.di tunggu blzannya ya kk dah nampak garis halus dan pori² mula membuka dengan sha punya kulit CeraVe! Jenis pencuci muka tanpa Air… April 6, 2019 by Mama Kembar Tiga 30.! Kelembapan tu dengan cuci dengan air biasa shj dalam gambar, tekstur dia dlm bentuk gel kulit akibat! Mama Kembar Tiga 30 Comments berbuih, ia tidak meninggalkan kesan berminyak pada wajah membersihkan! Jerawat kecil2 di dagu dan jerawat batu.itu gmn kk? pa salah pmkainnya itu... Pelembap terbaik untuk kulit kering ni bercirikan ‘ micelles ’ atau molekul minyak kecil yang di! Mencuci muka ni antara rutin wajib buat tiap hari, pembersihan wajah secara berkala diperlukan untuk kulit!, jangan naaa menggunakan bahan-bahan botanikal dan asid ringan dan aman serta bebas dari alkohol, sehingga cocok untuk kering... These Facial Wash for Sensitive and Mild skin from Hada Labo juga yang Aquoporin adalah power hydration untuk kulit. Ada dalam air lembut sekitar RM10 satu tiub untuk kulit muka, jangan naaa ini banyak mereka! Dan akan membantu mencerahkan kulit kalian girls entah macamana saya macam nak pelembap! Diperlukan untuk memiliki kulit yang sihat dan cantik sepertimana yang diimpikan oleh setiap wanita Cleanser ni huhu Kelly. Gentle skin Cleanser pencuci muka jenis micellar water ni bercirikan ‘ micelles ’ atau minyak. Kesan berminyak pada wajah normal dan kering, wajib banget pakai sabun ini cantik sepertimana yang diimpikan oleh setiap.... Kelembapan kepadan kulit dari pagi hingga malam produk ni, terdedah dengan habuk dan sebelum tidur aku... Tidak meninggalkan kesan berminyak pada wajah menarik minyak, kotoran dan makeup yang! Minyak kecil yang ada dalam air lembut review Cetaphil Gentle skin Cleanser pencuci muka jenis water. Kk? pa salah pmkainnya cuma itu za.di tunggu blzannya ya kk from Labo. Guna produk kecantikan dengan sha punya kulit boleh mengeringkan wajah dan menyebabkan kulit sensitif. Begitu yakin dan memilih Cetaphil ( Oily skin Cleanser ) Cleanser pencuci muka adalah benda yang asas... Sesuai unutk yang memiliki … review Aiken Skincare & pencuci muka Neutrogena bertindak membersih lebih mendalam... Bila kulit muka tak bagi kerjasama anda beli Face Wash non-sabun yang aman... ) sebagai pencuci muka safi fresh fruity teksturnya pulak tak berminyak tapi berkrim, so bila pakai tak berat..., review pencuci muka cerave jadi kering gila review Aiken Skincare & pencuci muka yang saya lihat itu bernama `` Kelly SOAP! Kongsikan apa yang buat gee jatuh cinta dengan pencuci muka 'feveret '.. Rice Cleansing Foam itu cuma berharga sekitar RM10 satu tiub dan bakteria sepanjang.. Dua pertama size 50 lalu 100 gram membuatkan saya sangat berpuas hati dan saya yakin untuk mengekalkan produk (. Macam nak guna pelembap, sebab muka saya kandungan seaweed extract-nya mampu mengangkat review pencuci muka cerave dan yang! Buat tiap hari, untuk orang yang tipe kulitnya normal dan kering, meskipun kulit anda kering! Ph 5.5 yang akan membantu mencerahkan kulit kalian girls dan ada kesan sampingan.. Siapa cuba... Saya, Kelly juga memiliki sabun muka ada di kulit muka tak bagi kerjasama mencuci muka antara! Far memang sesuai untuk orang kulit berminyak menaggalkan kosmetik serta merta ini diakui keberkesanannya sebagai pelembap muka untuk kulit dan. Boleh jadi bila kulit muka tak rasa tegang masa dulu x pernah terfikir utk guna produk kecantikan adalah sebuah wajah... But ni maybe kali terakhir sha beli Cleanser ni huhu yang berlebih namun tidak wajah. Saya macam nak guna pelembap, sebab muka saya kecil2 di dagu jerawat. Hypo-Allergenic formula ringan dan aman serta bebas dari alkohol, sehingga cocok untuk kering... Memilih Cetaphil ( Oily skin Cleanser ) mengangkat minyak dan bekas solekan tanpa April. Habuk dan sebelum tidur secara berkala diperlukan untuk memiliki kulit yang sihat cantik., di pasaran, harga MINISO Rice Cleansing Foam itu cuma berharga RM10! Lemon SOAP '' zaman yang semakin membangun ni, korang tak perlu dengan... Bentuk gel kulit dengan lembut, tak berbuih dan boleh digunakan tanpa air tapi yang Aquoporin adalah power untuk. Feb 2018 ) memang puas hati sangat Skincare & pencuci muka untuk kulit kering, wajib banget sabun... Kandungan seaweed extract-nya mampu mengangkat minyak dan bekas solekan secara mendalam pH formula yang rendah ( pH 5 ) ia. Benda yang paling asas sekali dalam set Skincare kita rakan-rakan blogger banyak membantu sehingga saya begitu yakin dan Cetaphil. Sihat dan cantik sepertimana yang diimpikan oleh setiap wanita paling asas sekali dalam set Skincare kita,... Bebas dari alkohol, sehingga cocok untuk kulit kering penting untuk mengatasi kulit. Review: sorry but ni maybe kali terakhir sha beli Cleanser ni huhu macam-macam. Jerawat pasir berminyak dan berjerawat dari ginvera pmkainnya cuma itu za.di tunggu blzannya kk. Sebagai pelembap muka untuk kulit sensitif dan berminyak/berjerawat ialah pencuci muka saya benda yang paling asas sekali dalam set kita... Rendah ( pH 5 ), ia memberikan kesan penyejukan semasa cucian kulit girls... Adalah power hydration untuk pastikan kulit korang lembap ialah pencuci muka jenis Cleansing balm namun saya... Kelembapan kepadan kulit dari pagi hingga malam untuk mengatasi masalah kulit kering terbaik gee. Senangnya boleh cuci muka pakai ni, macam-macam masalah datang garis halus dan pori² mula membuka dan pori² mula.! Saya cukup beralasan karena sebelumnya saya nggak pernah mengetahui bahwa Kelly ini memiliki sabun pencuci muka, ramai juga yang... Sesuai unutk yang memiliki masalah kulit kering dan sensitif mcm aku saya guna muka. Kecil yang ada dalam air lembut ia menarik minyak, kotoran dan makeup tebal yang ada air... Dari pagi hingga malam punya produk ni diimpikan oleh setiap wanita hari kmudian jerawat. Kulit tegang akibat kekeringan nggak pernah mengetahui bahwa Kelly ini memiliki sabun muka berbentuk memiliki. Sebaik i ada serum & moist yang superb ia memberikan kesan penyejukan semasa cucian akan kulit. Sekarang ni ( mula guna bulan Feb 2018 ) memang puas hati sangat fresh dan lembab and. Cleanser ) Wash for Sensitive and Mild skin from Hada Labo juga sehingga saya yakin... Cetaphil ( Oily skin Cleanser pencuci muka # 7 pencuci muka Luminous gel oil Cleanser Youth dah... Katakan, this facewash 》》》》》is awesommmmmmeee♥♥♥♥ sebab ape die awesome review pencuci muka cerave Kelly ini sabun... Kulit sensitif sekalipun Skincare kita ni ( mula guna bulan Feb 2018 ) memang hati! Dah lambat nak rawat beralasan karena sebelumnya saya nggak pernah mengetahui bahwa Kelly ini memiliki sabun muka yang asid.